VERANDERING BEGINT BIJ ACCEPTATIE


Mijn therapie is gericht op kinderen, pubers en (jong)volwassenen. Werken vanuit een eerlijke en open houding is voor mij vanzelfsprekend. Belangrijke personen in het leven van een kind betrek ik zo veel mogelijk bij de therapie.


wat

Buiten-Gewoon staat voor een traject op maat waardoor er eindeloze mogelijkheden zijn!

 

Materialen zoals klei, verf en potloden zet ik in om mee te werken. De natuur neemt een centrale plek in, ik kijk altijd naar hoe de natuur/de dierenwereld een plekje kan krijgen in het traject. Planten en dieren kunnen daardoor het 'materiaal' zijn.

 


voor ouder(s)

Samen met u als ouder(s)/verzorger(s) zal ik zoeken naar een passend traject voor uw zoon of dochter. Aan de hand van twee of drie vrije werken kijk ik naar wat innerlijk speelt bij uw kind. Door in gesprek te gaan met u en uw zoon of dochter, worden er doelen opgesteld waaraan gewerkt wordt tijdens het traject. Er is altijd een tussen- en eindevaluatie zodat we samen kunnen afstemmen of we nog op de goede weg zijn.

waarom

Door creatief te werken wordt het evenwicht tussen denken, voelen en handelen gestimuleerd.

 

Het proces dat gericht is op het verkrijgen van inzichten en het stimuleren van ontwikkeling & genezing, is hierin belangrijker dan het resultaat.

 

Kunstzinnige therapie is van oorsprong medisch georiënteerd (bron) en kan een aanvulling zijn op de reguliere, medische en psychische behandeling.

 


voor ouder(s)

Heeft uw zoon of dochter al een behandelaar? Dat is geen enkel probleem. Kunstzinnige therapie kan een mooie ondersteuning zijn op de al aanwezige zorg.

voor wie

Kunstzinnige therapie is laagdrempelig en voor iedereen geschikt!

 

Je hoeft niet creatief te zijn om toch kunstzinnig te kunnen werken.

 

Speciaal richt ik me op kinderen, pubers en (jong)volwassenen. Vanaf 6 jaar kan uw zoon of dochter al bij mij terecht.